Utorak, 05 Rujan 2017 15:10

XI. Konferencija hrvatskih menadžera sigurnosti

Intel-Plan

Ovogodišnji Hrvatskih dana sigurnosti održat će se između 11. i 13. listopada u gradu Opatiji (Hotel Milenij). Hrvatska udruga menadžera sigurnosti priredila je aktualne teme koje će sasvim sigurno biti zanimljive i korisne profesionalcima sigurnosti koji u Opatiju dolaze iz privatnog i javnog sektora sigurnosti ne samo Hrvatske, već i Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Njemačke.

Ovogodišnji dani sigurnosti počinju 11. listopada u 14 sati svečanim programom dodjele Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2017. Nakon svečane dodjele nagrada vezanih uz menadžera slijedi pozivno predavanje glavnog govornika konferencije o izazovima i perspektivama Domovinske sigurnosti. Nakon navedenog na rasporedu je panel o obrazovanju, gospodarstvu i sigurnosti. Prvi dan zatvaraju teme koje se dotiču industrije 4.0 i korporativne sigurnosti. Drugi dan konferencije će se bazirati na zaštiti osobnih podataka te temama vezanima uz GDPR. Treći, posljednji radni dan menadžera sigurnosti posvećen je novim tehnologijama kao alatima sigurnog poslovanja i visoke razine domovinske sigurnosti.

Hrvatski dani sigurnosti 2017. održavaju se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske u godini u kojoj Hrvatska udruga menadžera sigurnosti obilježava 10 godina djelovanja.

Prijaviti se još uvijek stignete putem on-line prijava na www.uhms.hr.

Najnovije vijesti